ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΑΕΡΙΑ ΙΚΕ

Αέρια βιομηχανικής ιατρικής χρήσης

Η εταιρία μας στον Ασπρόπυργο ασχολείται με την παραγωγή αερίων ιατρικής χρήσης.

Με αξιοπιστία και προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στόχος μας είναι η άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας.

 

Ειδικά μείγματα αερίων που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία, στα νοσοκομεία, στις κλινικές, στην έρευνα και στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Όλα τα εργαλεία που αφορούν τα βιομηχανικά εργαστήρια.

 

 

Άρθρα

ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΑΕΡΙΑ ΙΚΕ | 01-07-2022


Η εταιρεία ROUSSAKIS δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιομηχανικών - Ιατρικών αερίων και έχει την έδρα της στον Ασπρόπυργο. Με πάνω από 70 χρόνια παρουσίας στο βιομηχανικό χώρο, στόχος μας παραμένει η ασφάλειά σας, η ποιότητα και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα διάθεσης όλων των τύπων βιομηχανικών αερίων και ειδικών μειγμάτων σε υγρή και αέρια μορφή, πλήρη γκάμα προϊόντων κοπής - συγκόλλησης για την πιο απλή ή σύνθετη εφαρμογή, φιάλες ιατρικού οξυγόνου και συμπυκνωτές οξυγόνου, υγραερίου 10 κιλών, προπανίου 13 κιλών, προπανίου 25 κιλών, καθώς και δεξαμενές προπανίου προς πώληση. Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνει εμπόριο βιομηχανικών και ιατρικών αερίων, εφαρμογές αερίων για χημεία και εργαστήρια, ειδικά μείγματα αερίων και μείγματα υψηλής καθαρότητας 99,999%. Επίσης, διαθέτει laser, δεξαμενές υγρών αερίων (οξυγόνο - άζωτο) σταθερές -μετακινούμενες, φιάλες υγραερίου προπανίου, ξηρό πάγο, αέρια τροφίμων, οξυγονοθεραπεία, συμπυκνωτές οξυγόνου - νεφελοποιητές για ασθενείς.