Η επιχείρησή μας στην Μεταμόρφωση Αττικής ασχολείται με την κατασκευή και το εμπόριο επίπλων ενώ διαθέτουμε αλυσίδα φυσικών καταστημάτων.

Στην INSIDE HOME, δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία αγορών για την ανανέωση και την αναβάθμιση του χώρου σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν την INSIDE HOME την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας:

Μοντέρνα και Ποιοτικά Έπιπλα:

Στην INSIDE HOME, προσφέρουμε μοντέρνα έπιπλα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Η συλλογή μας περιλαμβάνει προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα για να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες σας.

Ευέλικτοι Τρόποι Πληρωμής:

Σας προσφέρουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Είτε προτιμάτε μετρητά κατά την παράδοση, είτε κάρτα μέσω του eshop μας, είτε με τραπεζική κατάθεση, έχουμε επιλογές που σας εξυπηρετούν.

Άνετη Παράδοση:

Είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη, η παράδοση γίνεται με τη δική μας εταιρεία μεταφορών, στον όροφο που επιθυμείτε, για την άνετη εγκατάσταση των προϊόντων σας.

Συναρμολόγηση:

Το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες συναρμολόγησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διασφαλίζοντας ότι τα έπιπλά σας θα τοποθετηθούν σωστά και αξιόπιστα.

Ευκολία Αγορών:

Με τη δυνατότητα online αγοράς μέσω του eshop μας (insidehome.gr), σας παρέχουμε την ευκολία να επιλέξετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας από την άνεση του σπιτιού σας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη:

Έχουμε τη δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στους αριθμούς: 2102835140, 2106442686, 2310686828, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε INSIDE HOME για να εξασφαλίσετε όχι μόνο ποιοτικά έπιπλα, αλλά και μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών που εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία