ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ

Εστιατόριο

Καλωσορίσατε στο "Θάλασσα Γεύσεις," το πανέμορφο εστιατόριο που βρίσκεται στην γραφική νήσο Σίκινο, γνωστή για την εξαιρετική κουζίνα της και την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων της. Εμπνευσμένοι από την μοναδική θέα στο Αιγαίο και την πλούσια θαλάσσια κληρονομιά της περιοχής, δημιουργήσαμε ένα μαγευτικό μέρος για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των προσεγμένων θαλασσινών μας εδεσμάτων.

Το "Θάλασσα Γεύσεις" αποτελεί τον προορισμό των φαν της θάλασσας και της ιστορίας. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του εστιατορίου συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία της Σικίνου με μια σύγχρονη πινελιά, δημιουργώντας ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες μας.

Στο μενού μας, η θάλασσα κυριαρχεί. Οι θαλασσινοί μας μάγειρες, με μεράκι και εμπειρία, επιλέγουν τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, προερχόμενα από τα τοπικά ύδατα, και τα μετατρέπουν σε απολαυστικές δημιουργίες.

Είναι γεγονός πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική γεύση του φρεσκοψημένου ψαριού. Οι πιο εξαιρετικές συνταγές μας περιλαμβάνουν τον απολαυστικό ψαρόσουπα, τα φρέσκα ψάρια της ημέρας ψημένα στη σχάρα με λαχανικά που επιλέγονται από τους τοπικούς παραγωγούς, καθώς και τα θαλασσινά μας σε διάφορες εκδοχές, που εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.