Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Εμπόριο ελαίου στον Μελιγαλά Διαμάντι Ερατώ

Διαμάντι Ερατώ

Εμπόριο ελαίου

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου το 1987στην Μεσσηνία. Ιδρυτής της ο Αλέκος Παναγιωτακόπουλος, που διατηρούσε ελαιοτριβείο από τις αρχές από τις αρχές του 1970. Αφού ήδη ασχολούνταν με την εμπορία χύμα ελαιολάδου, ίδρυσε μια τυποποιημένη μονάδα με την επωνυμία ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ και άρχισε να διαθέτει στον καταναλωτή το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με την φίρμα "ΔΙΑΜΑΝΤΙ-Ερατώ".

Σήμερα με μοναδική αλλαγή την επωνυμία σε ΜΑΡΙΑ ΗΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζουμε να προωθούμε στην κατανάλωση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ-Ερατώ", το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από τους ελαιώνες του νομού Μεσσηνίας, και μόνο από τη γνωστή για την πλούσια γεύση της και το φρουτώδες άρωμα της Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ένας φυσικός χυμός που εξάγεται από τον καρπό της ελιάς μηχανικά, χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες, και δεν χρειάζεται συντηρητικά για να διατηρηθεί. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις θρεπτικές του αξίες και τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία του ανθρώπου, την αντικαρκινική δράση, την μείωση του κινδύνου στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων. Επίσης δεν περιέχει χοληστερόλη και βοηθάει να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα η καλή χοληστερόλη και σε χαμηλά επίπεδα η κακή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Όμηρος το αναφέρει ως «υγρό χρυσάφι» και ο Ιπποκράτης ως «μέγα θεραπευτικό». Είμαστε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιοτεχνών Τυποποίησης Ελαιολάδου (Ε.Σ.ΒΙ.Τ.Ε) Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ- Ερατώ", λόγω των μοναδικών οργανοληπτικών του χαρακτηριστικών, του χρώματος και του αρώματός του, χαρακτηρίζεται ιδανικό για την υγιεινή διατροφή και συμβάλλει στην ολοκλήρωση αυτού που αποκαλούμε Μεσογειακή διατροφή. 

Οι σύγχρονες μέθοδοι συλλογής και η άμεση έκθλιψη του καρπού της ελιάς, που συλλέγεται καθημερινά την ελαιοκομική περίοδο, αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα ενός απόλυτα φυσικού και υγιεινού προϊόντος χωρίς χημικές ουσίες και συντηρητικά.

Σιάμο ΤΚ: 24002

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

openclose
ΔΕ09.0017.00
ΤΡ09.0017.00
ΤΕ09.0017.00
ΠΕ09.0017.00
ΠΑ09.0017.00
ΣΑ
ΚΥ

CLOSED NOW

ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία