Γιαννακόπουλος Trans

Μεταφορές Μετακομίσεις

Η εταιρία Γιαννακόπουλος Trans με έδρα στην Πρέβεδος Αχαίας ,δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1965 και εξυπηρετεί Πανελλαδικά. 

Οι γνώσεις και η πολυετής εμπειρία μας, μας καθιστά τους πιο ανταγωνιστικούς στην επιλογή σας. Αυτό αποδεικνύεται και από την επιτυχημένη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες, όπως Coca Cola, Amstel, ναυτιλιακές εταιρίες, δημόσιες υπηρεσίες, πρακτορεία, αλλά ακόμα και πρακτορεύσεις εξωτερικού.

Ο ειδικός στόλος που διαθέτουμε καθώς και τα ειδικά εργαλεία μας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά, ακόμα και ειδικές μεταφορές, με αξιοπιστία και ασφάλεια και να τις διαπεραιώνουμε  με απόλυτη επιτυχία.

Η διασφάλιση της μεταφοράς των οικοσκευών σας και οποιουδήποτε εξοπλισμού σας, σε άριστη κατάσταση, χωρίς ίχνος φθοράς, αποτελεί για εμάς ύψιστο καθήκον.  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς υψηλής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή και έγκαιρη ολοκλήρωση της μεταφοράς όλων των αντικειμένων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συσκευασίας - αμπαλάζ των οικοσκευών της κατοικίας σας, ή του εξοπλισμού της επιχείρησής σας, με ιδιαίτερη προσοχή και με χρήση κατάλληλων υλικών, έτσι ώστε να φτάσουν άθικτα στον προορισμό τους.  

Με ασφάλεια και σεβασμό συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε όλα τα έπιπλα και τις οικοσκευές της κατοικίας σας στο νέο σας χώρο, καθώς και όλο τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε επίσης , ανυψωτικό μηχάνημα και φορτηγό με υδραυλική πόρτα, για την ανύψωση βαρέων και εύθραυστων αντικειμένων, σε οποιονδήποτε όροφο επιθυμείτε, με την πρέπουσα ασφάλεια και υπευθυνότητα.