Βασίλης Κατσαρός

Λογιστής

Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο μας στην Πετρούπολη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα.

Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις σε όλους τους τομείς των λογιστικών και εργατικών θεμάτων και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, εφαρμόζοντας τις τελευταίες λογιστικές μεθόδους με τα πιο σύγχρονα λογιστικά προγράμματα.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την μηχανογραφική τήρηση όλων των κατηγοριών βιβλίων του Κ.Φ.Α.Σ. κάθε μορφής επιχείρησης, φολογικές δηλώσεις, και όλα τα φορολογικά, ασφαλιστικά και λοιπά ζητήματα. 

Προσφορές

Σύσταση Εταιριών
Το Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα. Το γραφείο μας έχει ως έδρα την οδό Ρήγα Φεραίου 41 στην Πετρούπολη. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον νομό Αττικής, με κυριότερες περιοχές του Δήμου Περιστερίου, του Δήμου Ιλίου και του Δήμου Αθήνας. H πολυετή εμπειρία μας και η συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά και επενδυτικά θέματα μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επιχείρηση που χρήζει την υποστήριξη ενός λογιστικού γραφείου.