Παπασταματίου-Τσιρακάκης

Προϊόντα τσιμέντου

Η εταιρεία Παπασταματίου-Τσιρακάκης Ο.Ε με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών και συγκεκριμένα του τσιμέντου και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα Δωδεκάνησα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1967 και χάρη στην πολυετή εμπειρία της προσφέρει προϊόντα τσιμέντου αρίστης ποιότητας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και με άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας παράγουμε τσιμεντοσωλήνες, καμινάδες, φρεάτια, κράσπεδα, κισηρόλιθους κ.ά. Απευθυνόμαστε τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες και σας προμηθεύουμε με υλικά οικοδομής στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. 

Έχοντας αποκτήσει τεράστια πείρα και ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, με τεχνογνωσία αλλά και όραμα κατακτήσαμε την κορυφή στα τσιμεντοπροϊόντα στη Ρόδο και την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να μένουμε πιστοί στις αξίες μας και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας . Έτσι φροντίζουμε τα προϊόντα μας να φτάνουν άμεσα στο χώρο σας χάρη στα ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματά μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.