Η monotica είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται εξ ολοκλήρου στον τομέα των μονώσεων κτιρίων και εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής. Τα 30 έτη πορείας της στον κατασκευαστικό κλάδο περιλαμβάνουν  και αποτελούνται από εφαρμογές μονώσεων ταρατσών, στεγανοποίησης ειδικών απαιτήσεων κτιρίων, βιομηχανικών χώρων και εργοταξίων,  υπόγειων δεξαμενών νερού,  καναλιών άρδευσης κ.α.

 

Επίσης οι εφαρμογές της εταιρείας αφορούν την εξωτερική θερμομόνωση των κτιρίων -  θερμοπρόσοψη αλλά και την ανιούσα υγρασία μεγάλων αρνητικών πιέσεων.

Μονωτικά υλικά που εφαρμόζει η MONOTICA  είναι η εξηλασμένη και η διογκωμένη πολυστερίνη, πετροβάμβακας, περλιτης και περλομπετόν, πολυουρεθανικά, υβριδικά και ρητινούχα ακρυλικά στεγανωτικά όπως και εξομάλυνση δαπέδων με ελαφρού τύπου κονιάματα αλλά και κονίες βαρέως τύπου όπου απαιτείται η συχνή επίσκεψη και η πλήρη βατότητα των επιφανειών.

 

Επίσης εφαρμόζει πισσοειδή γαλακτώματα και σφραγιστικά τσιμεντοειδή σε στεγανοποιήσεις υψηλών απαιτήσεων όσον αφορά τις μεγάλες αρνητικες πιεσεις ή την καθαρότητα σε περιπτώσεις με πόσιμο νερό.

Η κατασκευή στεγανώσεων για τοποθέτηση ταρατσόκηπου roof garden είναι άλλη μία εφαρμογή της εταιρείας. 

Το εργατικό δυναμικό και μόνιμο προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από οκτώ εξειδικευμένους τεχνίτες που είναι πιστοποιημένοι με iso αλλά και από δημόσιους φορείς στον κλάδο της μόνωσης.

Παρέχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλες τις εφαρμογές μονώσεων ταρατσών - Στεγανοποιήσεων - Θερμομονώσεων.

 

Το εύρος τιμών και κόστος των εργασιών κυμαίνεται από 10€ έως 50€ / 1 τετραγωνικό μέτρο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία