Ως τα νύχια

Μανικιούρ Πεντικιούρ

Στο Κέντρο Ομορφιάς "Nail Haven," η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρες ειδικούς που ε προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες για τη φροντίδα των νυχιών σας. Είμαστε εξειδικευμένοι στο μανικιούρ και το πεντικιούρ, προσφέροντας επίσης μια πληθώρα υπηρεσιών για την ανανέωση και την ενίσχυση της ομορφιάς των νυχιών σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Ποδολογία: Χαλαρώστε και αναζωογονήστε τα πόδια σας με τις προσεκτικές υπηρεσίες ποδολογίας μας. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες θα αφαιρέσουν τον περίσσειο κερατίνη και θα ενυδατώσουν το δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα θα περιποιηθούν τα νύχια σας.

Καλλωπισμός Νυχιών: Αφεθείτε στα χέρια μας για να δημιουργήσουμε εκπληκτικά σχέδια και στυλ για τα νύχια σας. Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με μοναδικά σχέδια βερνικιών και διακοσμητικών στοιχείων.

Μανικιούρ Ημιμόνιμο: Επιλέξτε το μανικιούρ ημιμόνιμο για μακράς διαρκείας χρώμα και λάμψη. Χωρίς να ξεθωριάζει και να χαλάει, τα νύχια σας θα παραμένουν όμορφα για εβδομάδες.

Πεντικιούρ Ημιμόνιμο: Παρέχουμε την ίδια ποιότητα και αντοχή και στα πεντικιούρ μας. Απολαύστε τα πόδια σας λαμπερά και περιποιημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τεχνητά Νύχια: Εάν θέλετε περισσότερο μήκος και σχήμα στα νύχια σας, προσφέρουμε τεχνητά νύχια από υλικά υψηλής ποιότητας για ένα αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει.

Περιποίηση Άκρων: Επιδιορθώστε και περιποιηθείτε τα άκρα των δαχτύλων σας με τις υπηρεσίες μας για υγιή και όμορφα νύχια.

Spa Άκρων: Χαρίστε στα χέρια και τα πόδια σας μια ξεκούραστη στιγμή με τις πολυτελείς υπηρεσίες spa που προσφέρουμε. Απολαύστε αναζωογονητικά μασάζ και θεραπείες για εντυπωσιακή αποτοξίνωση και ενυδάτωση.