Η Επαγγελματική

Μεταφορές Μετακομίσεις

Η εταιρεία μας στο Βοτανικό, προσφέρει υπηρεσίες άμεσης και ασφαλούς μεταφοράς εμπορευμάτων προς και από πολλούς προορισμούς στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπως Αθήνα, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Κατούνα, Θέρμο, Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Κατοχή, Νεοχώρι, και πολλοί άλλοι. Παρέχουμε, επίσης, υπηρεσίες φύλαξης και διανομής.

Η εταιρεία μας εκτελεί τις μεταφορικές εργασίες της με καθημερινά δρομολόγια, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον δύο τριαξονικά συρόμενα φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας χρήσης, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από αξιόπιστα τρίτροχα φορτηγά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες μεταφοράς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στην εταιρεία μας, επικεντρωνόμαστε επίσης στην ασφαλή αποθήκευση και την προστασία των αγαθών σας. Αναλαμβάνουμε τη φύλαξη των ειδών σας σε ιδιόκτητο χώρο, μακριά από ρύπους, υγρασία και άλλους κινδύνους που μπορεί να τα επηρεάσουν. Ο ποικίλος στόλος μας περιλαμβάνει φορτηγά διαφόρων μεγεθών, καλύπτοντας κάθε είδος μεταφορικής ανάγκης, από στενούς δρόμους μέχρι ψηλά κτίρια και ογκώδη αντικείμενα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία