Το Προφίλ μας

Εταιρεία

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματιών και επιχειρήσεων epagelmatias.gr σας δίνει την δυνατότητα να προβληθείτε πανελλαδικά. Με καταχωρήσεις από όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών ο epagelmatias.gr αποτελεί τον πιο αξιόπιστο οδηγό αναζήτησης επιχειρήσεων. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, καθώς μέσα από την προβολή της εκάστοτε επιχείρησης βοηθάμε τον επιχειρηματία να αυξήσει το πελατολόγιο του. Η διαφήμιση που λαμβάνεται είναι πανελλαδική και δεν αναφέρετε μόνο στην τοπική αγορά σας. Μένοντας σταθεροί στις αξίες μας δίνουμε ώθηση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες ψηφιακές προβολές, μεγιστοποιώντας την αξία της προβολής και αποφέροντας αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Ο epagelmatias.gr αποτελεί βασικό συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναδεικνύονται και να εξελίσσονται κατά την πάροδο του χρόνου.

Ο οδηγός μας εξυπηρετεί τον Έλληνα πολίτη ώστε να έχει την δυνατότητα μέσα από ένα εύχρηστο site να βρει εύκολα και γρήγορα την πλησιέστερη επιχείρηση που χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του. Έτσι με απόλυτη τεχνογνωσία και ομαδικότητα από την πλευρά μας καταχωρούμε πληροφορίες για να κάνουμε την δική σας πληροφόρηση πιο άμεση και εύστοχη. Παρέχοντας σας αναλυτική και γεωκωδικοποιημένη πληροφόρηση για κάθε είδους αναζήτηση επαγγελματία και επιχείρησης σε όλες τις περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, με χάρτες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό ή βίντεο, ο οδηγός μας θα γίνει η καλύτερη μηχανή αναζήτησης για εσάς.

Μέσω λοιπόν της έξυπνης και ευέλικτης μηχανής αναζήτησης που διαθέτει ο epagelmatias.gr τώρα πια που το site μας έχει ανανεωθεί, αποτελεί την πιο εύκολη λύση για όσους αναζητούν πληροφορίες για την πραγματοποίηση των αγορών τους αλλά και το απαραίτητο όχημα για την online επικοινωνία και προβολή του κάθε επαγγελματία στους πελάτες του.

Πρακτικά ο οδηγός μας αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους μας καθώς η πληροφόρηση είναι πολύ λειτουργικά ταξινομημένη για εύκολη εύρεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανά κλάδο της αγοράς. Πρόκειται για μια υπηρεσία εύρεσης μεγάλου εύρους πληροφοριών από διάφορους τομείς.

Κάθε καταχώρηση επιχείρησης ή επαγγελματία περιλαμβάνει αξιόπιστη περιγραφή των δραστηριοτήτων τους , όλα τα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας, προβολή τοποθεσίας και λοιπές πληροφορίες όπου ζητηθεί, όπως το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων. Οι καταχωρήσεις είναι κατανεμημένες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες για την εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες και πελάτες του epagelmatias.gr. H καταχώρηση της επιχείρησης σας στον οδηγό μας γίνεται άμεσα αφού ολοκληρωθεί η αίτηση σας, η οποία θα γίνει τηλεφωνικά από το κέντρο μας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα στοιχεία των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στις καταχωρήσεις του οδηγού μας, επιβεβαιώνονται και διορθώνονται όπου και εάν είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε συνολικά τα καλύτερα προνόμια για την προβολή σας , για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, για να σας κρατάμε ενήμερους για τις υπηρεσίες μας και να καθορίζουμε ανάλογες προσαρμογές. Επιπλέον μπορείτε και εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και ειδικά πακέτα προβολής.