Ο Μπούτζας

Ταβέρνα

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας βρίσκεται στα Πράμαντα ακριβώς πίσω από την Αγία Παρασκευή. Στον όμορφο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε ψητά σούβλας, αρνί κοκορέτσι, ψητά της ώρας και διάφορα ορεκτικά σε ελκυστικές τιμές.

Η συμπαθεστάτη νεαρή κυρία Ελένη θα σας φέρει να δοκιμάσετε γαλοτύρι, ντόπιο χλωρό κατσικάκι με χόρτα στη γάστρα, ζυγούρι κοκκινιστό, γίδα βραστή, μπιφτέκι γεμιστό, πεντανόστιμα κρέατα της ώρας και για το τέλος γλυκό του κουταλιού κολοκύθι και καρότο.

Άρθρα

Δεν παχαίνει… Ομορφαίνει! |


Στα Πράμαντα των Τζουμέρκων, ακριβώς πίσω από την Αγία Παρασκευή, υπάρχει μια χασαποταβέρνα-ψησταριά που προσφέρει τα καλύτερα ψητά της σούβλας!


Στον Μπούτζα, εκτός όμως από τη σούβλα και τα ψητά στα κάρβουνα, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις μαγειρεμένες στη κατσαρόλα συνταγές και φυσικά το λαχταριστό κοκορέτσι! Μπορείς πάντα να τα συνοδεύσεις με εξαιρετικό τσίπουρο.

Αν ρωτήσετε στα Πράμαντα πού θα φάτε καλό κρέας η απάντηση είναι μια... στη χασαποταβέρνα "ο Μπούτζας". Από το 1957 μέχρι και σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας εξακολουθεί να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα κρεάτων απευθείας από το κρεοπωλείο της.

Ψητά στη σούβλα και στα κάρβουνα, μοναδικές συνταγές μαγειρεμένες στην κατσαρόλα και το λαχταριστό κοκορέτσι είναι γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, συναντήσεις συλλόγων, με υψηλές προδιαγραφές και επαγγελματική προσέγγιση. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε και αν χρειάζεστε.

Και να θυμάστε, το κρέας του Μπούτζα δεν παχαίνει...ομορφαίνει!


| 01-03-2018


O ΜΠΟΥΤΖΑΣ


Rustic grill house

Φηµισµένη οικογενειακή χασαποταβέρνα από το 1957 στην κεντρική πλατεία των Πραµάντων, «κρυµµένη» πίσω από τον ναό της Αγ. Παρασκευής. Εκτός από τα ζουµερά ψητά και τις νοστιµιές στη σούβλα, µε ντόπια κρέατα δικής τους παραγωγής, θα βρείτε παραδοσιακά µαγειρευτά, χειροποίητες πίτες και δικά τους τυροκοµικά! Στα συν η θέα!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία