Tilemis horeca

Οικιακός επαγγελματικός εξοπλισμός

Η εταιρεία μας εδρεύει στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης και παρέχει σε μεγάλη ποικιλία είδη επαγγελματικού εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης και εγκαταστάσεων επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης καθώς και οικονομικές λύσεις για την ψύξη και θέρμανση του χώρου σας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία παρέχοντας ψυγεία, καταψύκτες, βιτρίνες αλλαντικών, επαγγελματικούς φούρνους, πλυντήρια, κλιματιστικά και πολλές άλλες συσκευές και αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η επιτυχής δραστηριότητα της επιχείρησής του. Επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορούμε και παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά την πώληση.

Η επιχείρησή μας διαθέτει: ανοξείδωτες κατασκευές, βιτρίνες, επαγγελματικούς φούρνους, λαμαρίνες, σχάρες, στόφες, επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά ψυγεία, μικροσυσκευές, δίσκους κοπής, ζυγαριές, θερμόμετρα, καφετιέρες, μπλέντερ, σοκολατιέρες, παγομηχανές, παγοθραύστες, κλιματιστικά, αφυγραντήρες κ.ά.