Μάρκου Ειρήνη

Παλαιοπωλείο

Το Παλαιοπωλείο Τόλιας Ανδρέας - Ειρήνη αποτελεί μία από τις παλαιότερες και πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις στην Αθήνα που ασχολείται με την αξιολόγηση, αγορά, πώληση και συντήρηση αντικών, παλαιών επίπλων και άλλων αντίκειμένων.

Με μια παράδοση από το 1965, έχουμε επιδείξει ενθουσιασμό και φροντίδα στην αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης. Η εμπειρία μας και η αγάπη μας για τα αντικείμενα αυτά μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ανταγωνιστική προσφορά που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Εκτός από την αγορά και πώληση, αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και υπεύθυνοτητα, εξασφαλίζουμε ότι οι χώροι σας θα ανακαλυφθούν και αναζωογονηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο παλαιοπωλείο μας θα βρείτε: αντίκες, έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, συλλογές παντός είδους, γραμματόσημα, νομίσματα, πινάκες ζωγραφικής, μουσικά όργανα, κοσμήματα, κομπολόγια, είδη λαϊκής τέχνης, στρατιωτικά είδη.

Το καταστημα μας αγοραζει χρυσαφικα, ασημενια σκευη, ρολογια, κομπολογια, στρατιωτικα ειδη, σπαθια, παρασημα, και ειδη λαικης τεχνης.

Άρθρα

Παλαιοπωλειο Τολιας |


Παλαιοπωλειο κολωνακι


το καταστημα μας αγοραζει επιτοπου και προπαντος μετρητης .παλαια αντικειμενα πινακες ζωγραφικης,πορσελανες,δισκους μουσικης,ασημικα,χρυσα κοσμηματα,σπαθια,παρασημα,μεταλλια,Κ.Δ.Α