Η Δικηγορική Εταιρεία ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ και Συνεργάτες”  αναλαμβάνει κάθε υπόθεση εμπορικού δικαίου. Η μεγάλη μας εμπειρία σε εταιρικά ζητήματα και σε εταιρικές συμβάσεις και το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των μεταπτυχιούχων δικηγόρων διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και την επιτυχημένη πορεία της υπόθεσης. Μάθετε περισσότερα..

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρεία ΄΄ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες΄΄ αναλαμβάνει κάθε είδους ποινικές υποθέσεις. Ένας ακόμη κλάδος στον οποίον έχουμε μεγάλη εμπειρία και γνώση, είναι η εκπροσώπηση των εντολέων μας σε ποινικά υποθέσεις, ενώπιον οιασδήποτε Αρχής. Τόσο δικαστικά, όσο και εξώδικα, διασφαλίζουμε πρωτίστως την θέση του εντολέα μας και έπειτα μαχόμαστε για την ικανοποίηση των συμφερόντων του, με εχεμύθεια και αποφασιστικότητα. Μάθετε περισσότερα..

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ένα ακόμη αντικείμενο που ασχολείται διεξοδικά και με επιτυχία η Εταιρεία μας, είναι η διεκδίκηση αστικών αξιώσεων και η επιδίκαση αποζημιώσεων για τους εντολείς μας.  Αναλαμβάνουμε υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, υποθέσεις κληρονομικού δικαίου, εργατικές διαφορές, ασφαλιστικές διαφορές, εμπράγματες διαφορές, συνταξιοδοτικά θέματα, και κατάρτιση συμβάσεων και συμφωνητικών. Μάθετε περισσότερα..

ΑΚΙΝΗΤΑ

Το μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, και η συνεργασία με αντίστοιχες δικηγορικές εταιρείες του εξωτερικού, δημιουργούν δυναμική προοπτική αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας με ασφάλεια και νομιμότητα. Μάθετε περισσότερα..

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρεία ΄΄ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες΄΄  αναλαμβάνει κάθε υπόθεση διοικητικού, φορολογικού και τελωνειακού δικαίου. Μάθετε περισσότερα..

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Η Δικηγορική Εταιρεία ΄΄ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ & συνεργάτες΄΄ έχει διαμορφώσει ένα μηχανισμό είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων που καταλαμβάνει όλα τα στάδια της οφειλής, από την πρώτη γέννησή της, έως και την τελική της επιδίωξης, ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων. Μάθετε περισσότερα..

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υπόθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένοι δικηγόροι με εμπειρία, θα αναλάβουν να σας παρέχουν τις κατάλληλες νομικές συμβουλές. Δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα και την Καβάλα. Δυνατότητα απομακρυσμένου ραντεβού. Παράσταση σε όλη την Ελλάδα.