Cosmos Finance A.E.

Φοροτεχνικό Γραφείο

Η Cosmos finance απαρτίζεται από φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, επαγγελματίες εξιδεικευμένους στον χώρο τους και με υψηλό το αίσθημα του ήθους και της ευθύνης για τα θέματα που αναλαμβάνουν και την επίτευξη των στόχων τους. Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες , εξειδικευμένες γνώσεις κατά τομέα στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό, φοροτεχνικό  και φορονομικό κλάδο. 

Η Cosmos finance αναλαμβάνει business plans, οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων, εξειδικευμένες φοροτεχνικές , επενδυτικές , νομικές συμβουλές, ρύθμιση μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού, καθώς και την διευθέτηση και την ολοκλήρωση των διαδικασιών προς πτώχευση φυσικών και νομικών προσώπων. Στην εταιρεία δραστηριοποιούνται καταξιωμένοι επαγγελματίες του επαγγελματικού στίβου.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά στους πελάτες μας, ώστε να προσφέρει τις γνώσεις του για νομικά ,επενδυτικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

Αναλαμβάνουμε ενδικοφανείς προσφυγές, διεκπεραίωση φορολογικών ελέγχων, φοροτεχνικές νομικές συμβουλές, χρηματοοικονομικές συμβουλές, αναπτυξιακά προγράμματα , ΕΣΠΑ , διαχείριση και εκμίσθωση ακινήτων , γραφείων.

H εταιρεία μας στον Πειραιά επίσης, ασχολείται με την διαχείριση και την εκμίσθωση γραφειακών χώρων και φορολογικές έδρες επιχειρήσεων (virtual offices).