B-SAFE

Συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη ασχολείται με το εμπόριο και την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας. Για εμάς, η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος ασφαλείας σας θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα!

Για το λόγω αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση επίλυση - συνήθως εντός 24ωρών - σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει!

 

Άρθρα

B-SAFE |




H B-SAFE δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2007 και στελεχώνεται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και αξιόλογη τεχνική κατάρτιση.

Αντικείμενο της εταιρίας είναι η μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας για ιδιωτικούς επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες, δοκιμασμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις, από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες του εξωτερικού και της Ελλάδας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Με όπλο την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της, χρησιμοποιώντας άρτιες τεχνικές, εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας σε οποιονδήποτε χώρο, με ή χωρίς καλωδίωση, με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και σωστή λειτουργικότητα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατέχει ηγετικό ρόλο στον κλάδο και διαθέτει ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο και συνεργασίες σε Ελλάδα καθώς και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.