Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών


Αγαπητοί συνεργάτες  θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του epagelmatias.gr  για την προβολή και προώθηση της επιχείρησης σας .

Για την την πληρωμή που των υπηρεσιών μας , παρέχονται τρεις τρόποι πληρωμής.

  • Αντικαταβολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών,

  • Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας .


  • Ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας,Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεωνμέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση κάρτας.Το EPAGELMATIAS.GR σε συνεργασία με το ίδρυμα ηλεκτρονικών πληρωμών EveryPay*, δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών και οίκων όπως VISA, Mastercard, Maestro διαφυλάσσοντας την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω ασφαλούς μετάδοσης SSL.Το EPAGELMATIAS.GR δεν παρακρατά κανένα στοιχείο των καρτών που χρησιμοποιήθηκαν για παραγγελίες από το EPAGELMATIAS.GR. Στην περίπτωση μόνο εγκρίσεως σας και σε συνεργασία με το ίδρυμα πληρωμών EveryPay* μας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης αποκλειστικά αναγνωριστικού κρυπτογραφημένου κλειδιού (token) της κάρτας σας με σκοπό την επιτάχυνση μελλοντικών παραγγελιών που θα καταχωρήσετε.Ο Epagelmatias.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθή και αληθή χρήση των στοιχείων πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή .