ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.

Τυπογραφικά μηχανήματα

Η ιστορία της Αδάκτυλος & ΣΙΑ ΕΠΕ ξεκίνησε το 2001, με έδρα το Κορωπί Αττικής, αλλά αποτελεί εξέλιξη των προηγούμενων εταιριών Roto Tec Αδάκτυλος ΑΕ, Interpress AE και Αδάκτυλος & ΣΙΑ ΟΕ Λίθο Οφσετ Ελλάς, οι οποίες είχαν εγκατασταθεί στο κέντρο της Αθήνας. Ο κύριος τομέας δραστηριότητάς τους ήταν οι εκτυπώσεις, οι πωλήσεις και το service τυπογραφικών μηχανημάτων και βιβλιοδετικού εξοπλισμού.

Η εταιρία μας, ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., συνεχίζει το προσωπικό της ταξίδι με τη νέα γενιά, ενσωματώνοντας νέους ανθρώπους και προσφέροντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά. Με πίστη και προσήλωση στο καθήκον μας, καθώς και με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των φίλων και πελατών μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μελέτες, εγκαταστάσεις, αξιόπιστα προϊόντα, έρευνα, πληροφορίες και πολλά άλλα.

Το νέο μας εγχείρημα είναι η εισαγωγή pre-press μηχανημάτων και λογισμικού, με τα οποία φέρνουμε στην αγορά μηχανήματα μοντέρνας τεχνολογίας, όπως τα CTP για την παραγωγή θερμικών, αναλογικών και φλεξογραφικών πλακών, καθώς και βοηθητικά μηχανήματα από την Guangzhou AMSKY Technology CO. LTD. Δημιουργούμε ένα showroom στο υποκατάστημά μας επί της Ιεράς Οδού 81-83, Αθήνα 11855, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα σύγχρονα και οικονομικά μοντέλα που προσφέρουμε.