Activum

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM, με την επί μακρόν εμπειρία και τη συστηματική έρευνα του εξειδικευμένου προσωπικού του, αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος φορέας που φέρνει μια νέα πνοή στον χώρο της μη τυπικής εκπαίδευσης. Διακριτικό χαρακτηριστικό της δράσης του είναι η βαθιά κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών, σε συνδυασμό με μια μακροπρόθεσμη προοπτική και όραμα.

Το εκπαιδευτήριο προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις για μαθητές όλων των βαθμίδων, φοιτητές, και ενήλικες. Η δράση του περιλαμβάνει υποστήριξη για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, προετοιμασία μαθητών Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, μαθήματα και υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών, εκμάθηση ξένων γλωσσών, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς και προγράμματα πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής.

Στόχος του ACTIVUM είναι να παρέχει όχι μόνο γνώσεις, αλλά και να εμπνέει τους μαθητές και τους εκπαιδευόμενους, βοηθώντας τους να αναπτύξουν το δικό τους εκπαιδευτικό ταξίδι με βάση τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους.