Sakis Pack

Χαρτοκιβώτια Υλικά συσκευασίας

Η οικογενειακή επιχείρησή μας Sakis Pack αντλεί τη δύναμή της από την πολυετή παράδοση και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε. Κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σταθερότητα και ακρίβεια, που προσαρμόζονται στις ανάγκες της αγοράς. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή, επιλέγοντάς μας ξανά και ξανά.

Διαθέτοντας έναν χώρο 14.000m2 με ιδιόκτητο τεχνικό εξοπλισμό, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση συσκευασίας, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ποσότητα. Η στολή φορτηγών που διατηρούμε καλύπτει τις ανάγκες παράδοσης των προϊόντων σας, χωρίς ενδιάμεσους.

Οι αξίες που διαμορφώνουν τη φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η διαφάνεια, η βιωσιμότητα και η συνεχής εξέλιξη. Αυτές οι αρχές αποτελούν τον κινητήριο μας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας με δύναμη, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Παρέχουμε βιώσιμες λύσεις συσκευασίας με την υπογραφή μιας ελληνικής εταιρίας που διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία