ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Κέντρο αποκατάστασης

Η επιχείρισή μας στην Κίσσαμο Χανίων αποτελεί από το 2013 κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης κλειστής νοσηλείας. Η παρεχόμενη νοσηλεία είναι δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη.

Αποτελούμε ένα άριστα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με στόχο την παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εξατομικευμένης αποκατάστασης με έγκυρη διάγνωση, θεραπευτική παρέμβαση και σφαιρική κάλυψη των αναγκών των ασθενών. Βρίσκονται στην διάθεσή σας 20 θέσεις νοσηλείας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε 10 δίκλινα διαμερίσματα, που διαμορφώνουν το μοντέλο της αυτόνομης διαβίωσης, δίχωρα ή μονόχωρα, με εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, μπαλκόνι και τουαλέτα ειδική για ΑΜΕΑ.

Το περιβάλλον μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, λειτουργικό και φιλικό, προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη συνεργασία μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή, με στόχο την επιτυχή θεραπευτική παρέμβαση. Διαθέτουμε εκτός των άλλων και έναν ιδιαίτερα άνετο χώρο εργασιοθεραπείας, εκδηλώσεων και καθιστικού, με θέα το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, που συνδυάζει το βουνό με την θάλασσα.