Αρίστη Αλλαντικά

Αλλαντοποιία

Η βιομηχανία αλλαντικών στο Αιγάλεω παράγει αλλαντικά και προϊόντα delicetessen.

Εδώ και χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια άριστη σχέση με του πελάτες μας μέσα από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που τους προσφέρουμε. Με αγνές ελληνικές πρώτες ύλες ετοιμάζουμε καθημερινά και προωθούμε στο εμπόριο δεκάδες κωδικούς αλλαντικών που θα σας ενθουσιάσουν.

Στη  βιομηχανία αλλαντικών μας μπορείτε να βρείτε:μορταδέλες, μπέικον, μπριζόλες καπνιστές, πάριζες, γαλοπούλες, σαλάμια βραστά, σαλάμια αέρος, αλλαντικά ημίξηρα, λουκάνικα βραστά, λουκάνικα χωριάτικα, προϊόντα delicatessen.

Προσφορές

FIRST RETAIL
Η καθημερινή χρήση του αλλαντικού ως συμπλήρωμα διατροφής,μας οδήγησε στη δημιουργία τυποποιημένων προϊόντων άμεσης κατανάλωσης (τεμαχιακά),που προέρχονται από τις προηγούμενες κατηγορίες μας.

DELICATESSEN
Η σειρά αυτή αντιπροσωπεύει προϊόντα υψηλής γαστρονομίας με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και gourmet γεύσεις.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
Η παραγωγή των προϊόντων ΄΄Επιλεγμένα΄΄ βασίζεται στο τρίπτυχο,παραδοσιακή συνταγή,σύγχρονη τεχνολογία και έλεγχος γευστικών κατευθύνσεων των καταναλωτών (μειωμένα λιπαρά-λιγότερο αλάτι-ήπιες γεύσεις).

ΚΛΑΣΣΙΚΑ
Η παραγωγή αρίστης ποιότητας αλλαντικών,συνδυάζεται με τη σταθερή γεύση και τις σημερινές ιδιαιτερότητες της Αγοράς.Η πρώτη ύλη είναι απο διαλεκτά κρέατα που προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Νέα

ΑΡΙΣΤΗ Αλλαντικά χωρίς γλουτένη
ΑΡΙΣΤΗ Αλλαντικά χωρίς γλουτένη
Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τους καταναλωτές που παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη η εταιρεία μας προσφέρει όλα σχεδόν τα προϊόντα της χωρίς γλουτένη έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων.