Πυξίδα Βασιλά

Εκπαιδευτικός Οργανισμός

5.0

Η επιχείρησή μας στο Κορωπί ασχολείται με την διδασκαλία ξένων γλωσσών, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την πολύχρονη εμπειρία του, βρίσκεται διαρκώς στην διάθεσή σας και σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα παιδιά σας, συμβάλλοντας στην εύκολη επαγγελματική τους αποκατάσταση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακόμη, προσφέρουμε μαθήματα και στους μεσήλικες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κατοχυρωμένο πτυχίο. Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή ομαδικά. Επίσης, διαθέτουμε έναν ειδικό χώρο στον οποίο οι μαθητές μπορούν να μελετούν το μάθημα που επιθυμούν.

Στο φροντιστήριο μας διδάσκονται: αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Επιπλέον, το κέντρο μας λειτουργεί ως θεραπευτικό κέντρο, το οποίο εξειδικεύεται στην λογοθεραπεία, δίνοντας παράλληλα βαρύτητα στις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών μας.

Η οικογένεια μας μεγαλώνει! Καλωσορίζει τον Πολυθεματικό μας Χώρο και τον Αθλητικό Σύλλογο στις καινούργιες μας εγκαταστάσεις, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να συνδυάσετε ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!

 

 

Αξιολογήσεις

#

Πυξίδα Βασιλά

5.0

Κορυφαίος Εκπαιδευτικός Οργανισμός !!! Τα έχει όλα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία