Γκούνης Κωνσταντίνος

Δερμάτινα είδη

Η εταιρεία μας εδρεύει στον Κεραμεικό και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας μηχανών δερματίνων ειδών από το 1981.  Έκτοτε, συνεχίζουμε σταθερά την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας. 

Σας παρέχουμε συμβουλές για την αγορά υψηλής ποιότητας μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού, καινούργιου ή μεταχειρισμένου,  ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς και αναλώσιμα και ανταλλακτικά για όλα τα μηχανήματα που εμπορευόμαστε. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και σε Κύπρο, Αίγυπτο, Ιράν και αλλού.

Στόχος μας είναι η επιτόπου επισκευή, αλλά και οι ευρηματικές λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε φιλικές τιμές και να ελέγχουμε την ποιότητα των υλικών. Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε στις δραστηριότητές σας στο χώρο.

Το κατάστημά μας διαθέτει: μηχανήματα δερμάτινων ειδών, μηχανήματα υποδηματοποιίας, υλικά υποδηματοποιίας και δερμάτινων ειδών, μηχανήματα για ζώνες, τσάντες, πορτοφόλια, παπούτσια, μηχανές επεξεργασίας δερμάτινων ειδών και υποδημάτων.