Noodle's

Εστιατόριο ασιατικής κουζίνας

Ασιατικό εστιατόριο - Ασιατική κουζίνα

Ελάτε να απολαύσετε ένα γευστικό ταξίδι στο εστιατόριο "Noodle's" που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου (Ιάσονος και Γκλαβάνη), με υπέροχες γεύσεις απο Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία και άλλες Ασιατικές χώρες.

 

Τα φαγητά μας μαγειρεύονται σε κουζίνα ανοιχτής θέας, με υλικά πρώτης ποιότητας. Άπαχο κρέας και φρέσκα λαχανικά, μαγειρεμένα στο wok, με noodles ή ρύζι, για μια διατροφική ισορροπία, χωρίς τύψεις!

 

Ο γρήγορος τρόπος ψησίματος, σε υψηλή θερμοκρασία στο wok, δεν αλλοιώνει τις βιταμίνες και τα μεταλλικά άλατα των τροφών, προσφέροντας ένα υγιεινό γεύμα, με μεγάλη θρεπτική αξία!

Ιδανικό για ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό τραπέζι, σε ένα μονρέρνο και ευχάριστο περιβάλλον. Η ζεστασιά του εσωτερικού χώρου θα σας χαλαρώσει ενώ ο μεγάλος εξωτερικός χώρος στον πεζόδρομο της Γκλαβάνη θα κάνει την έξοδό σας μοναδική!

Το ευχάριστο προσωπικό, πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει.

 

Λαχταριστά ορεκτικά, δροσερές φρέσκιες σαλάτες, αχνιστές σούπες και σπέσιαλ πιάτα που συνοδεύονται με ρύζι γιασεμιού, θα σας χαρίσουν ένα ξεχωριστό γεύμα σε προσιτές τιμές για όλους!

Όσο για τους λάτρεις του sushi, μεγάλη ποικιλία ρολλών απο Maki, Inside Out και Nighiri με ωμό ή καπνιστό σολομό, καπνιστή πέστροφα, καβούρι και γαρίδες σε πολλούς συνδυασμούς.

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία