Σελί

Ταβέρνα Καφέ Εστιατόριο

Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας στον Αμιρά Ηρακλείου σας προσφέρουμε υπέροχες γαστρονομικές γεύσεις με υπέροχη θέα. Στον όμορφο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το καφεδάκι σας, υπέροχα χειροποίητα γλυκίσματα, και ένα παραδοσιακό κρητικό πρωινό. 

Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να γευτείτε ένα πλούσιο μενού, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς για να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών μας, το οποίο αποτελείται κυρίως από κρητικά παραδοσιακά πιάτα, φτιαγμένα με μεράκι από ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής  και ντόπια κρέατα. 

Ο κατάλογος μας περιλαμβάνει κρύα και ζεστά ορεκτικά πιάτα, ομελέτες, μακαρονάδες, σαλάτες εποχής, μαγειρευτά φαγητά κατσαρόλας και φαγητά φούρνου ή ψητά, καθώς και κρεατικά σχάρας που θα σας κερδίσουν με την γεύση τους.

Επιπλέον, ο χώρος μας διατίθεται για την φιλοξενία παντός τύπου κοινωνικών εκδηλώσεων όπως  γάμοι, βαπτίσεις, και πάρτυ γενεθλίων με δυνατότητα χωρητικότητας 200 ατόμων. Επικοινωνήστε μαζί μας και σας εγγυώμαστε πως θα μείνετε απολύτως ιακνοποιημένοι από το άριστο service και τις ελκυστικές μας τιμές. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία