ZOOMSERIE | NTASIOS SA | ΝΤΑΣΙΟΣ ΑΕΒΕ

Βιοτεχνία παγωτών

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΑΕΒΕ | ZOOMSERIE είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση γλυκού και παγωτού από το1982.

Το όραμα του ιδρυτή της επιχείρησης, Παναγιώτη Ντάσιου, να εξαπλωθεί η εταιρεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έγινε πραγματικότητα από τη νεότερη γενιά.

Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη! Μένουμε πιστοί στην τέχνη του παρελθόντος ενώ παράλληλα εισάγουμε νέες γεύσεις και τάσεις του κλάδου ζαχαροπλαστικής. 

Σας προσφέρουμε προϊόντα με μοναδικές γεύσεις και άψογο φινίρισμα.

Η NTASIOS SA | ZOOMSERIE σας προσφέρει μία παλέτα γεύσεων μέσα από μια συλλογή 650 κωδικών ζαχαροπλαστικής και χειροποίητου παγωτού σε επαγγελματική συσκεύασια που διασφαλίζει την ασφαλή διακίνηση και διανομή.

Το 90% των παραγόμενων προϊόντων διακινούνται & αποθηκεύονται σε θερμοκρασία κατάψυξης. 

Μέσω της διαδικασίας ελεγχόμενης απόψυξης σε θερμοκρασία συντήρησης, έχουμε κατορθώσει να σας προσφέρουμε ένα άριστο προϊόν σε εμφάνιση και γεύση. 

Κυρίως όμως, δίνεται η δυνατότητα της διατήρησης ασφαλούς επάρκειας σε αποθηκευτικούς χώρους κατάψυξης για μακρά χρονική διάρκεια. 

Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια παράμετρο η οποία, την δεδομένη χρονική περίοδο, μειώνει τα κόστη logistics και βελτιώνει τον μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό της τροφοδοτικής αλυσίδας.

Στον κατάλογό μας θα βρείτε:

Τούρτες -Πάστες –Σιροπιαστά–Ατομικά γλυκά –Κεράσματα –Κέικ & Muffins-Επιδόρπια για τον κλάδο HoReCa(Ξενοδοχεία,Εστιατόρια,Café).

Χάρη στην τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία 40 χρόνια, το δίκτυο εξαγωγών μας απλώνεται σε: ΡΟΥΜΑΝΙΑ –ΑΓΓΛΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΗΑΕ –ΗΠΑ –ΡΩΣΙΑ –ΣΕΡΒΙΑ -ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εξυπηρετούμε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με ίδια μέσα και δίκτυο συνεργατών.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και είμαστε πιστοποιημένοι κατά τα πρότυπαISO 22000:2005.

2023-01-Ntasios-A-La-Carte-A4-orizontio-03-CAT (1)

2023-02-24-Ntasios-Catalogos-A4-CAT (1)_compressed (1)