Dodoni S.A.

Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων

Πριν από περίπου μισό αιώνα, η ΔΩΔΩΝΗ ξεκίνησε το ταξίδι της στα Ιωάννινα. Αρχικά, υπήρξε μια μικρή μονάδα παστερίωσης φρέσκου γάλακτος, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης των Ιωαννίνων. Συγκεντρώνοντας αγελαδινό γάλα από μικρές φάρμες της περιοχής, ανέπτυξε έναν χώρο που εξέλιξε τον τρόπο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

 

Σήμερα, η ΔΩΔΩΝΗ έχει εξελιχθεί σε μια επιχείρηση με σύγχρονες εργοστασιακές μονάδες στα Ιωάννινα, την Αθήνα την Κύπρο και τη Θήβα, απασχολώντας πάνω από 450 άτομα. Με το 100% ελληνικό γάλα και τις αγνότερες πρώτες ύλες στο επίκεντρο, η ΔΩΔΩΝΗ δημιουργεί αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα για περίπου 60 χρόνια. Από την πασίγνωστη φέτα μέχρι τα γιαούρτια και τα κίτρινα τυριά, κάθε προϊόν διακρίνεται για την πλούσια και αυθεντική του γεύση. Όλα τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ πιστοποιούν την αυθεντικότητα και την υπέροχη γεύση τους, προσφέροντας μια γεύση του καλού που δεν ξεχνιέται.

Η βιομηχανία παράγει γαλακτοκομικά προιόντα, σκληρό και ημίσκληρο τυρί, φέτα, γιαούρτι, βούτυρο, γαλοτύρι, ξυνόγαλο, τυριά τυρογάλακτος. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία