Μία μπυραρια στα Πατήσια με ξεχωριστό στυλ. Άπό τις πρώτες μπυραρίες στην Αθήνα η Tar σας προσφέρει στο ιδανικό περιβάλλον μια μοναδική ποικιλία από μπύρες όλου του κόσμου.

Στον ανανεωμένο κήπο μας θα δοκιμάσετε γεύσεις από το νέο μας μενού και θα απολαύσετε live μουσικές βραδιές πάντα με τις πιο ψαγμένες μπίρες. 

Ένα από τα πρώτα beer-restaurants της πόλης, διακοσμημένο με καλλιτεχνική διάθεση. Πλέον και έθνικ προτάσεις στον κατάλογο, το ατού του όμως παραμένουν οι αυθεντικές γερμανικές συνταγές.

 Η μπυραρία στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του Μεσοπολέμου και πρόκειται για μία μπυραρία με γερμανική-αυστριακή κουζίνα. 

Στο Ταρ μπορεί κανείς να δοκιμάσει αρκετές μπύρες σε βαρέλι και περισσότερες από 50 ετικέτες μπύρας. Τα πιάτα που απαρτίζουν το μενού είναι τα παραδοσιακά γερμανικά αυστριακά που περιλαμβάνουν λουκάνικά πολλών ειδών, πατατοσαλάτα και ξινολάχανο χωρίς να λείπουν φυσικάτα κυρίως πιάτα με ψαρονέφρι, οι σαλάτες και τα νόστιμα ορεκτικά που α συνοδευσουν όποια μπύρα κι αν επιλέξετε.