Αδελφές Ουσταμπασίδου

Αποθήκη ψιλικών

Η οικογενειακή επιχείρησή μας στο κέντρο της Αθήνας ασχολείται με το εμπόριο ειδών ραπτικής και υφασμάτων. Οι ισχυρές σχέσεις μας με σταθερούς προμηθευτές από τα πρώτα βήματα μας, μας κατατάσσουν στην κορυφή των εμπόρων ψιλικών και ειδών ραπτικής. Κάντε άμεσα την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα η μέσω email εύκολα και γρήγορα. Προς εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται αποστολή εμπορευμάτων προς όλη την Ελλάδα.

Η πολυετής πείρα μας, η μεγάλη ποικιλία και το άρτια κατατοπισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση των πελατών και τον προμηθευτών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Στο κατάστημά μας θα βρείτε: βιοτεχνικά είδη, τρέσες, κορδέλες, δαντέλες, κρόσσια, λάστιχα, κορδόνια, κουρτινοθηλιές, ρέλια, motif, βελονιές ενδυμάτων, φούντες παντός τύπου, μοτίφ, ρετάλια υφασμάτων σε μπομπίνα.   

 

 

 

Άρθρα

ΑΦΕΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ | 01-09-2021




Η ιστορία μας ξεκινά από τον Πατέρα μας και Ιδρυτή Ιωάννη Ουσταμπασίδη το 1934 με αντικείμενο τα κλωστικά και ψιλικά είδη.
Το 1949 μεταφέρθηκε στην οδό Αθηναΐδος και εν συνεχεία το 1959 στην οδό Πολυκλείτου 6 στην Αθήνα  όπου λειτουργεί  έως σήμερα επί 59 συναπτά έτη.
Στήριγμα της μακρόχρονη ύπαρξης των Αφές Ουσταμπασίδου υπήρξε η σύζυγος του Γεωργία και οι 6 κόρες τους
To 1993 αναλαμβάνουν την διατήρηση και διαχείριση της επιχείρησης οι Αφες Ουσταμπασίδου με επικεφαλή την Ελένη Ουσταμπασίδου - Σουσούνη
και με την επί χρόνια βοήθεια της έμπιστης Ρίττας Πρίντεζη ως υπάλληλο λιανικής πώλησης.
Το 2012 η πορεία της επιχείρησης περνά στην Ιωάννα Σουσούνη & την Ευγενία Ανδριανάκη ως τρίτη γενιά της οικογένειας Αφές Ουσταμπασίδου με επικεφαλή τη Δέσποινα Ουσταμπασίδου, πέμπτη κατά σειρά, κόρη του ιδρυτή Ιωάννη Ουσταμπασίδη. Οι αρχές και οι οικογενειακές αξίες της έντιμης αυστηρότητας ,της φερεγγυότητας, της ακάματης Ποντιακής εργασιομανίας του παππού Ιωάννη
και της γιαγιάς Γεωργίας είναι εξαιρετικός οδηγός και πυξίδα για την συνέχεια της Παράδοσης στο Χώρο και το Χρόνο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
 Αφες Ουσταμπασίδου