Piscines Aquaspot

Κατασκευή πισινών

Η εταιρεία μας με έδρα στα Άνω Πετράλωνα δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή προκάτ πισινών, πισίνων μπετού και σπα. Επίσης, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό  για εργασίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής πισίνας.

Κατασκευάζουμε πισίνες παντός τύπου, επαγγελματικές ή ιδιωτικές, χρησιμοποιώντας υλικά που πληρούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς και πιστοποιήσεις, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Η συνεργασία μας με το βασικό προμηθευτή, που είναι η Γαλλική εταιρεία PISCINES MAGILINE, εγγυάται τη στατική και ηλεκτρομηχανολογική επάρκεια της πισίνας. Η επένδυση της πισίνας με PVC μεμβράνες της Γερμανικής εταιρείας DLW DELIFOL, κορυφαίας σε παγκόσμια διάσταση στην ποιότητα μεμβρανών πισίνας, δίνει πνοή στη μακροχρόνια αντοχή της πισίνας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε γα εσάς τις πισίνες των ονείρων σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε ό,τι σχετικό χρειαστείτε με τη συντήρηση, τη μόνωση και την ανακαίνιση της πισίνας σας.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει και διαθέτει: κατασκευή πισίνας, επισκευή πισίνας, ανακαίνιση, μόνωση πισίνας, χημικά πισίνας, εξοπλισμό, αξεσουάρ πισίνας, procat πισίνες.