Κωνσταντώνη Αγγελική

Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής

Ψυχοθεραπεύτρια

Ειδικεύεται σε:

  • Ψυχολογική υποστήριξη(Ατομική Ψυχοθεραπεία, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Διαχείρηση Εφήβων, Συμβουλευτική Γονέων )
  • Κατάθλιψη, άγχος, διαταραχή πανικού
  • Ψυχιατρική αξιολόγηση
  • Διάγνωση - Σχέδιο Θεραπείας
  • Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Προσφορές

Διατροφικές Διαταραχές
Τα άτομα που πάσχουν από κάποια διατροφική διαταραχή παρουσιάζουν ακραίες διαταραχές στη διατροφική τους συμπεριφορά στις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Φοβίες
Πρόκειται για μία αγχώδης διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από έναν έντονο, επίμονο και παράλογο φόβο, για κάποιο αντικείμενο, ζώο, χώρο ή κατάσταση.

Ψυχώσεις
O όρος ψύχωση χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση που επηρεάζει τον εγκέφαλο, έτσι ώστε υπάρχει απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.

Νόσος Alcheimer & γεροντική άνοια
Η νόσος Αλτσχάιμερ είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας. Είναι μια ασθένεια μη θεραπεύσιμη η οποία εντοπίζεται στους ανθρώπους πάνω από 65 ετών.

Διπολική Διαταραχή
Διπολική διαταραχή είναι μια ψυχική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης, επαναλαμβανόμενα επεισόδια κατάθλιψης και τουλάχιστον ένα επεισόδιο μανίας.

Κρίσεις Πανικού
Μια κρίση πανικού συμβαίνει όταν το σώμα σας βιώνει μια απροσδόκητη, απρόσμενη εγρήγορση και έντονα ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα. Μπορεί να αισθανθείτε έντονο φόβο, ανησυχία και άγχος.

Κατάθλιψη
Η κατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα που επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε, σκέφτεστε και χειρίζεστε καθημερινές δραστηριότητες, όπως ο ύπνος, το φαγητό και η εργασία.