Awake Alarm

Συστήματα ασφαλείας

 

Η επιχείρηση βρίσκεται στην Ηλιούπολη και δραστηριοποιείται στον χώρο των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, αναλαμβάνοντας την μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης και θυροτηλεοράσεων. Προσφέρουν στους πελάτες συστήματα ασφαλείας με αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής και αποτελεσματικότητα από κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος πάντοτε με σεβασμό.

Δουλεύοντας με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εγγυώνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Νέα

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΒΟΗΘΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 25 ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟ Ν.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ. ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ email : info@awakealarm.gr

Άρθρα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ | 2019-02-18 12:12:23




Η Awake Alarm Systems O.E έχει ιδρυθεί το 2001 και είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο χώρο, με ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ 3015/39/60/2637-ε’. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης και θυροτηλεοράσεων. Τα στελέχη που διοικούν την εταιρία είναι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί – ηλεκτρολόγοι καθώς και πτυχιούχοι της διοίκησης επιχειρήσεων. Το τεχνικό τμήμα απαρτίζεται από άτομα με εμπειρία αλλά και διάθεση να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τις ανάγκες των πελατών. Στόχοι μας είναι η προσπάθεια για συνεχή άνοδο και επέκταση στην ελληνική αγορά καθώς επίσης η βελτίωση στην ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε στο χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τους πελάτες μας με τους οποίους χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης.