Happy kids

Παιδικός σταθμός

Ο χώρος μας είναι μία διατηρητέα κατοικία στην περιοχή του Ντεπώ Θεσσαλονίκης κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των παιδιών. Το κτίριο έχει ειδικές αντισεισμικές προδιαγραφές, καθώς και καθαρό και νοικοκυρεμένο περιβάλλον.

Ο παιδικός σταθμός μας διαθέτει μεγάλη και ασφαλής αυλή, επιστρωμένη με κατάλληλο ειδικό υλικό για την ασφάλεια των παιδιών με δέντρα, λουλούδια και παρτέρια, ώστε να αναπτύξουν τις κηπουρικές τους ικανότητες. Το μέρος αυτό προσδίδει μία εξοχική αίσθηση, παρά την γεωγραφική του θέση. Επιπλέον, παρέχουμε σύγχρονες και νόμιμες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχολείων της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Στον σταθμό μας διδάσκουμε και προσφέρουμε: αγγλικά, γραφή και ανάγνωση με αρμονική και σύγχρονη εκπαιδευτική μέθοδο, μουσική προπαιδεία, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, γυμνασιακές ασκήσεις, παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια και εορταστικές εκδηλώσεις.

Από φέτος λειτουργεί και απογευματινό τμήμα. Σας περιμένουμε με χαρά να μας γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε τα παιδάκια σας.