᾽᾽Το Camping Paradiso βρίσκεται στην Ηρακλείτσα, μόλις 15 χλμ από την πόλη της Καβάλας. Eίναι ένα μέρος που τα έχει όλα, βρίσκεις τα πάντα και ό,τι αναζητά κανείς σε ένα παραθαλάσσιο μέρος.
Ο χώρος του Camping πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του Ε.Ο.Τ. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα κάτω από την δροσιά ψηλών δέντρων 80 τροχόσπιτα και εξήντα σκηνές με όλες τις ανέσεις: κουζίνα, πλυντήρια, 20 τουαλέτες μοιρασμένες σε δυο κτήρια 20 ντουζιέρες μοιρασμένες σε δυο κτήρια, ρεύμα, internet. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και όλο το 24ωρο επιβλέπεται από τους φύλακες μας. Οργανωμένη παραλία με beach bar, ξαπλώστρες-ομπρέλες για όλους τους επισκέπτες, cafe bar, ταβέρνα και χώροι εκδηλώσεων.

Όποια και να είναι η απαίτηση της εκδήλωσή σας οι χώροι εκδηλώσεων PARADISO έχουν τον τρόπο τους να την κάνουν μοναδική.

Άνετοι καταπράσινοι χώροι πολλών ατόμων για να τους διακοσμήσετε με αγάπη και φαντασία. Δώστε το χρώμα και το στυλ που εσείς επιθυμείται και να κάνετε την εκδήλωσή σας ξεχωριστή.

Κάνε τη δική σου εκδήλωση στο πιο μαγευτικό περιβάλλον.

Όμορφο οικογενειακό, καταπράσινο περιβάλλον κάτω από τα δέντρα και λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Μεσημέρι ή βράδυ η μαγεία του χώρου σε συναρπάζει. Στο εστιατόριο αγνές νοστιμιές, ακαταμάχητες λιχουδιές, ξεχωριστές προτάσεις γεύσεων στη πιο εκλεκτή κουζίνα