Φάρμα Χριστόπουλου

Εκτροφείο

Η οικογενειακή επιχείρησή μας εδρεύει στην Καλαμάτα και δραστηριοποιείται στον κλάδο της κτηνοτροφίας και εμπορίας κρέατος. Οι δραστηριότητες μας συνθέτουν μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κρέατος δίνοντας μας την ευκαιρία να παρακολουθούμε το παραγόμενο προιόν σε κάθε στάδιο. 

Ειδικότερα, σε μία έκταση 60 στρεμμάτων στον κάμπο της Σπερχογείας Καλαμάτας στεγάζεται η μονάδα πάχυνσης των ζώων μας. Στόχος μας είναι η συγκέντρωση του ζωικού πληθυσμού από άλλες κτηνοτροφικές μονάδες, η σωστή πάχυνση των ζώων και η διαλογή αυτών για σφαγή. Η κτηνοτροφική μονάδα περιλαμβάνει το βουστάσιο, το ποιμνιοστάσιο και τους μύλους παραγωγής των ζωοτροφών.

Η κεντρική μονάδα παραγωγής στεγάζεται στην ΒΙΠΕ Καλαμάτας και αποτελείται από σφαγείο 3 γραμμών για βοοειδή, αμνοερίφια και χοιρινά GR-CE S25, τεμαχίστηριο-συσκευαστήριο κρεάτων GR-CE A576, αλλαντοποιία GR-CE IMP 180, και παρέχει πιστοποίηση σφαγής και τυποποίησης  για βιολογικό κρέας από την BIOHELLAS E-423188. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ως προς την τήρηση των κανόνων υγιεινής, με εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου HACCP. 

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε μία κορυφαία κτηνοτροφική μονάδα παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες εκτροφής ζώων, παραγωγής, εμπορίας και επεξεργασίας κρεάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.