Μάρη Ρεντζέπη

Παιδικός σταθμός

O πρότυπος παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο της Μάρη Ρεντζέπη που βρίσκεται στην Καλλιθέα διαθέτει πολύ καλές προδιαγραφές για την απασχόληση του παιδιού σας.Ο χώρος συνολικά έχει έκταση 1.200 τ.μ και περιλαμβάνει παιδότοπο έκτασης 600 τμ. και κήπο με αυλή 200τμ.Υπάρχουν ειδικές αίθουσες διδασκαλίας,εικαστικών και μουσικοκινητικής έκφρασης.Το σχολικό περιβάλλον είναι πολύ ασφαλές  και αυτό άλλωστε είναι πρωταρχικό μέλημα του σταθμού,να αισθανθούν τα παιδιά αγάπη και ασφάλεια,χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης .

Ο σταθμός παρέχει σίτιση με ολόφρεσκα μαγειρευτά,επιπλέον φύλαξη με δημιουργική απασχόληση και μεταφορά με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία.

Επίσης πραγματοποιούνται ασκήσεις πρώτης ανάγνωσης και γραφής σε συνεργασία με ειδική εκπαιδευτικό,καλλιέργεια προφορικού λόγου,μουσικοπαιδαγωγική αγωγή,θεατρικό παιχνίδι,αγγλικά,γαλλικά και γνωριμία με υπολογιστές .

Οι συνθήκες είναι οι πλέον κατάλληλες για τα παιδιά μαθαίνοντας να εκφράζουν τα συναισθήματα τους ,τις προτιμήσεις τους και τις ανάγκες τους.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία