Stamco Carnival

Στολές ενδυμασίας

Η βιοτεχνία μας στην Καστοριά ασχολείται με την δημιουργία παραδοσιακών ενδυμασιών και στολών. Διαθέτει τα προιόντα της σε τιμές λιανικής και χονδρικής και σας παρέχουμε τα ποιοτικότερα κουστούμια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Δημιουργούμε για εσάς τις πιο ιδιαίτερες ανδρικές, γυναικείες, και παιδικές, παραδοσιακές ενδυμασιές, χριστουγεννιάτικα κουστούμια, αποκριάτικες στολές, καθώς επίσης και ειδικές κατασκευές ενδυμάτων για θέατρα, συλλόγους, σχολεία, γκρουπ, και μασκότ.

Όλα μας τα κουστούμια κατασκευάζονται στην Ελλάδα από Έλληνες ράφτες και ράφτριες, χρησιμοποιόντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά. Τα κουστούμια μας είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και χρώματα καθώς επίσης μπορούν να κατασκευαστούν και κατ' παραγγελία του πελάτη.

Η επιχείρησή μας παράγει και εμπορεύεται: εθνικές στολές, ενδυμασίες παρελάσης, παραδοσιακές στολές, χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες στολές, παραδοσιακά κοστούμια, θεατρικά κουστούμια, αξεσουάρ για κάθε ενδυμασία, μασκότ, παραδοσιακά υφάσματα, παραδοσιακά κεντήματα.