Ιπποκάμηλος

Ιππικός όμιλος

Τα καταπράσινα λιβάδια των Σαγεΐκων αποτελούν τον ιδανικό τόπο για τη λειτουργία του ομίλου μας. Με μια έκταση 100 στρεμμάτων στη διάθεσή μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων με άνεση και ποικιλία. Το πάρκο μας προσφέρει υπερσύγχρονους στάβλους που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ένα ιπποδρόμιο διαστάσεων 120μ x 45μ με εξαιρετική υποδομή για λειτουργία ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και φωτισμό για νυχτερινή χρήση και διεξαγωγή αγώνων. Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλα πάντοκς και σύγχρονα αποδυτήρια για την άνεση των αθλητών και των αλόγων τους.

Επιπλέον, έχουμε προβλέψει έναν ευρύχωρο χώρο 120μ x 110μ για τη μελλοντική δημιουργία ενός στίβου με χλωροτάπητα, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές για την εκπαίδευση και την άσκηση των αλόγων. Επιπλέον, η δυνατότητα δημιουργίας πίστας cross-country στο γειτονικό δάσος μας προσφέρει έναν πρόσθετο παράγοντα πρόκλησης και ποικιλίας για τους αναβάτες και τα ίδια τα άλογα.

Τέλος, δεν ξεχνάμε την ευκολία και την άνεση του κοινού και των φορτηγών μεταφοράς αλόγων, παρέχοντας έναν ευρύχωρο χώρο parking για την εξυπηρέτησή τους. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα περιβάλλον που προάγει την άσκηση, την εκπαίδευση και την αγάπη για τον κόσμο των αλόγων.