Giorgio Zaga

Ενοικιαζόμενα δωμάτια

5.0

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας βρίσκονται στην όμορφη Κορώνη Μεσσηνίας και αποτελούν το ιδανικό κατάλυμα για όσους αποζητούν ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στο κύμα. Διαθέτουμε άνετα δωμάτια κατάλληλα να σας προσφέρουν μια άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Όλα τα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, τουαλέτα, μπάνιο με ντουζιέρα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, και κουζίνα εφοδιασμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά την διάρκεια των διακοπων σας.

Από τα όμορφα μπαλκόνακια ή βεράντες των δωματίων μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στην θάλασσα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όλα όσα ψάχνουν στις διακοπές τους στις καλύτερες τιμές.

Αξιολογήσεις

#

Michelangelo Resort and Spa

5.0

Πρόκειται για μια εξαιρετική εμπειρία . Μία πανέμορφη τοποθεσία με υπέροχη παραλία , μπροστά στα πόδια σου . Ξεκούραστη διαμονή σε ένα περιβάλλον οικογενειακό , καθαρό και ευχάριστο . Η κα Γιώτα Παπασαραντοπούλου με το σύζυγό της τον Πάνο και τα παιδιά τους Λευτέρη και Τζένη , δίνουν όλο τους τον εαυτό για να κάνουν τη διαμονή του επικέπτη άνετη και ξεχωριστή . Και όλα αυτά υπό το άγρυπνο και ευλογημένο βλέμμα της Παναγιάς της Ελεϊστριας , που δεσπόζει στο Ενετικό Κάστρο , όπου από τις παρυφές του απλώνεται η μαγευτική παραλία του Ζάγκα . Ανεπιφύλακτα το συνιστώ σε όλους εκείνους που αναζητούν ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές . Μιχάλης Γκλιάτης