Bouka s Golden Sun (ex Gmb)

Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο μας, τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Μεσσήνη. Η φυσική ομορφιά του μεσσηνιακού κόλπου σε συνδυασμό με την ομορφιά του Ταϋγέτου, η φιλική εξυπηρέτηση και η ήσυχη ατμόσφαιρα καθιστούν το ξενοδοχείο μας ιδανικό προορισμό για διακοπές για οικογένειες, ζευγάρια και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. 

Παρέχουμε διάφορους τύπων δωματίων, όπως δίκλινα με θέα την θάλασσα, τρίκλινο με θέα τον κήπο και πλαϊνή θέα της θάλασσας, και σουίτες με θέα την θάλασσα. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, θέρμανση, ηχομόνωση, mini bar, δωρεάν Wi fi, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, τζακούζι και υπηρεσία αφύπνισης. 

Επιπλέον, οι ξενοδοχειακές  εγκαταστάσεις μας παρέχουν στους φιλοξενούμενούς του πολυποίκιλες υπηρεσίες, άνεσης και ψυχαγωγία. Ενδεικτικά οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από κήπο, παιδική χαρά, υδρομασάζ, εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και  κοινωνικών εκδηλώσεων, κάφε - bar, εστιατόριο, και πισίνα. Διατίθεται και δωρεάν parking για το όχημά σας.