Selini

Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Οι διακοπές στην Μονεμβασιά έχουν άλλο χρώμα στον ξενώνα Selini.

Το συγκρότημά μας βρίσκεται στον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Πλύτρα,δίπλα στη θάλασσα και κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της βυθισμένης, πολιτείας του Αρχαίου Ασωπού. Όλα τα διαμερίσματα μας είναι ανεξάρτητα, αυτόνομα, πλήρως εξοπλισμένα και έχουν θέα στη θάλασσα. Έχοντας ως τόπο διαμονής σας την Πλύτρα έχετε την δυνατότητα να οργανώσετε ημερήσιες αποδράσεις στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, στο φυσικό φιόρδ τουΓέρακα, στην Ελαφόνησο, στην Νεάπολη, στο Κυπαρίσσι, στην Μάνη, στην καστροπολιτεία του Μυστρά, στην Σπάρτη.

Με σκοπό να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, ώστε να απολαύσετε την διαμονή σας, τα δωμάτιά μας προσφέρουν πλήθος παροχών.

Τα καταλύματα μας είναι κομψά, διακοσμημένα με αισθητική που εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάνδίκτυο wi-fi, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, τηλέφωνο, κλιματισμό, λευκά είδη.

Τα κρεβάτια διαθέτουν σύγχρονο ανατομικό στρώμα και υπόστρωμα,προηγμένης κατασκευής της εταιρίας “Imperial”. Κάθε διαμέρισμα έχει βεράντα με θέα στη θάλασσα και στον κήπο καθώς και ανοιχτό και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Σας προσφέρουμε υπηρεσία καθαριότητας.