Hotel Filoxenia

Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Filoxenia είναι κτισμένο δίπλα στη θάλασσα, σε μία υπέροχη τοποθεσία στην πανέμορφη Μονεμβασιά. Βρίσκεται λίγο πριν την γέφυρα που οδηγεί στο κάστρο της Μονεμβασιάς και αποτελεί ιδανικό μέρος για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.

Πρόκειται για ένα νεοκλασικό, παραδοσιακού τύπου ξενοδοχείο, κτισμένο 20 μέτρα από τη παραλία, στο κέντρο της Μονεμβασιάς και λίγα μέτρα από τη γέφυρα που ενώνει την πόλη με το κάστρο της Μονεμβασιάς.

Διαθέτει 18 δωμάτια με μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα και το βράχο της Μονεμβασιάς από όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την υπέροχη ανατολή και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, συνδυασμένα σε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλέφωνο.

Δίπλα από το χώρο υποδοχής υπάρχει αίθουσα πρωινού ενώ στο ισόγειο δεσπόζει η εντυπωσιακή αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου, ιδανική για κοινωνικές εκδηλώσεις και συνέδρια.

Είναι ανοικτά όλο το χρόνο και είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να είναι δίπλα στη θάλασσα για τα μπάνια τους, κοντά στο «πέτρινο καράβι» του Γιάννη Ρίτσου, το κάστρο της Μονεμβασιάς και λίγα μόλις βήματα από το γραφικό κέντρο και την τοπική αγορά της Μονεμβασιάς.