Ήλιος

Κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης Νηπιαγωγείο

Στον παιδικό σταθμό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσφέρουμε στα παιδιά σας ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση. Στεγαζόμαστε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 710 τμ. από τα οποία τα 560 τμ. είναι ο κήπος για τα παιδιά μας. Ο υπόλοιπος χώρος αποτελείται από αίθουσες απασχόλησης, ψυχαγωγίας, παιχνιδιού, ζωγραφικής.

Τα παιδιά χωρίζονται σε τρία διαφορετικά τμήματα, ανάλογα με την ηλικία τους. Και τα τρία τμήματα παρακολουθούν μέσα στο χρόνο μαθήματα αντισεισμικής προστασίας, μαθήματα πυροπροστασίας και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Τα τμήματα είναι ολιγομελή για καλύτερη εποπτεία και να μπορεί η παιδαγωγός να κατευθύνει σωστά και να εξελίσσει το κάθε παιδί ξεχωριστά. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εφαρμόζει σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και με αγάπη και τρυφερότητα αντιμετωπίζει τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών σας.

Στον παιδικό σταθμό μας παρέχονται διατροφή, πρωινό και μεσημεριανό, μεταφορά των παιδιών με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο σχολικό λεωφορείο που πληρεί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις οδικής ασφάλειας, παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, ενώ πραγματοποιούμε συγκεντρώσεις γονέων και ομιλίες. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία