Piccolo

Καφέ Αναψυκτήριο

5.0

Η καφετέριά μας στη Νίσυρο θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι. Στον ζεστό χώρο που έχουμε δημιουργήσει για τον επισκέπτη μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτό καφέ, ροφήματα καφέ, φρέσκους χυμούς, τσάι και άλλα ζεστά ή κρύα ροφήματα. Επίσης στον χώρο μας μπορείτε να δοκιμάσετε το χειροποίητο παραδοσιακό μας παγωτό, σφολιάτες, χορταστικά σάντουιτς, όλα φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά υλικά.  

Πρωταρχικό στόχος μας είναι σας χαρίσουμε στιγμές χαλάρωσης και να σας παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας. Επίσης σας προσφέρουμε επιτραπέζια παιχνίδια για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, και δωρεάν WiFi για αδιάκοπο σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Προσφορές

PICCOLO CAFE

Αξιολογήσεις

#

Piccolo

5.0

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΑΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ..ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ PICCOLO CAFE !