Cilek

Έπιπλα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο του παιδικού επίπλου. Ξεκίνησε,  με την κατασκευή επίπλων και εμπορία τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση με άμεσους αποδέκτες το ευρύ κοινό. Η συνεχής ενασχόληση γύρω από το χώρο των επίπλων και τη διαμόρφωση των χώρων μιας κατοικίας έφερε και το επόμενο βήμα της εταιρείας που είναι η δυναμική είσοδος  στο χώρο των παιδικών επίπλων.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις, πρωτότυπες ιδέες στο χώρο του παιδικού επίπλου και πάντα σε λογικές τιμές. Τα παιδικά μας  έπιπλα σκοπό έχουν να συνδυάζουν άριστη ποιότητα, εργονομία, λειτουργικότητα, ασφάλεια αλλά να είναι και οικονομικά αντιμετωπίσιμα από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Από το 2006 συνεργαζόμαστε με την κατασκευαστική εταιρεία στα παιδικά έπιπλα Cilek και γίναμε επίσημος αντιπρόσωπος της,  για την Ελλάδα.

Στο κατάστημά μας στην Ξάνθη, θα βρείτε όλες τις τελευταίες νέες σειρές παιδικών, βρεφικών και εφηβικών επίπλων, και γενικά ότι χρειάζεστε για το παιδικό δωμάτιο. Επιπλέον, έμπειροι διακοσμητές  θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για το παιδικό δωμάτιο, και με τις ιδέες σας θα σας βοηθήσουν στη διακόσμηση και στην τελική διαμόρφωση του χώρου σας.