A1 Santorinaios Travel Services

Γραφείο τουρισμού

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο μας βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου και από το 1992 σας εξυπηρετούμε με συνέπεια, ευγένεια και επαγγελματισμό. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διάφορες πτυχές των διακοπών σας, από την προμήθεια ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι την εξασφάλιση της διαμονής σας σε ξενοδοχειακά καταλύματα αρίστης ποιότητας σε όλη την Ελλάδα αλλά ειδικά στα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάρου. 

Επιπλέον, σας προσφέρουμε τα άνετα αυτοκινήτα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς  για να εξερευνήσετε τις ομορφιές του νησιού και βρίσκονται στην διάθεση σας για ενοικίαση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα τα χρειάζεστε. Τέλος, το πρακτορείο μας  προσφέρει πολλές εκδρομές σε κοντινά νησιά, οι οποίες πραγματοποιούνται από ιδιωτικά σκάφη και μερικές περιλαμβάνουν ακόμα και ξεναγήσεις στα γειτονικά μας νησιά. Με συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην κορυφή των ταξιδιωτικών εταιριών της αγοράς μας.

Το γραφείο τουρισμού μας παρέχει: αεροπορικά εισιτήρια (εσωτερικού και εξωτερικού, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις σκαφών, δωρεάν αποστολή εισιτηρίων, καταλύματα ξενοδοχείων, φύλαξη αποσκευών.

Προσφορές

Εκδρομές από Πάρο
Γνωρίστε τα γύρω νησιά από Πάρο όλο το καλοκαίρι
Αρχ. τιμή: 50,00€ Τελ. τιμή: 0,00€