Kastelo

Beach Bar Restaurant

Το καφε μπαρ εστιατόριο μας στην Πάτρα αποτελεί το ιδανικό μέρος για ποιοτικό καφέ, φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα.  Πρόκειται για έναν πολυχώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε αυτά που σας σερβίρουμε είτε στην σάλα είτε στη βεράντα του μαγαζιού μας.

Επίσης, καθώς απολαμβάνετε το μπάνιο σας ή την ηλιοθεραπεία σας, μπορείτε να δροσιστείτε με έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό στην ξαπλώστρα ή ακόμα να απολαύσετε το ποτό σας με υπέροχη θέα την γέφυρα του Ρίου.

Η κουζίνα μας λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ και το μενού μας περιλαμβάνει γρήγορα και υγιεινά σνακ όπως τόστ και club sandwich, ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, και ψητά στη σχάρα συνοδευμένα με δροσερές μπύρες ή ούζο. 

Συμμετεχουμε στο προγραμμα Olympian breakfast.

Στο μπουφέ των εστιατορίων, ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μπαίνουν πλέον και επισήμως τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Ηλείας, της Αχαίας και της Αιτωλοακαρνανίας, οι τοπικές συνταγές και ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής , καθώς εντάσσονται με ετικέτα εντοπιότητας και το brandname “OLYMPIAN BREAKFAST” στο «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό».

Προσφορές

Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό
Πάντα βρίσκεις χρόνο για ένα σουφλέ σοκολάτας!

Μπιφτέκι
Κάτι παραπάνω απο ένα κλασσικό μπιφτέκι!

Σουβλάκι
Το ζουμερό σουβλάκι ξεχωρίζει πάντα στο μενού μας!

Ριζότο
Τι καλύτερο από ένα γευστικό ριζότο με θέα την θαλασσα;
Άρθρα

| 2019-04-16 22:49:52


Kastelo beach bar and grill


Kastelo Μια φορά δεν είναι αρκετή για να το χορτάσεις... Μια από τις πιο δημοφιλείς και κοντινές παραλίες της περιοχής της Πάτρας σίγουρα είναι του Καστελόκαμπου, εκεί θα βρείτε το Kastelo beach bar. Καθώς απολαμβάνετε το μπάνιο σας ή την ηλιοθεραπεία σας, μπορείτε να δροσιστείτε με έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό στην ξαπλώστρα ή ακόμα να απολαύσετε το ποτό σας στο bar του Kastelo με κοσμοπολίτικο αέρα. Απολαύστε απλά ένα ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, ή την κουζίνα μας μεσημέρι-βράδυ. Αυτή η μικρή αλλά πανέμορφη παραλία με φόντο τη γέφυρα του Ρίου αποτελεί το σημείο συνάντησης του καλοκαιριού. Η τοποθεσία, το τέλειο ηλιοβασίλεμα, καθώς και η διακόσμησή του κάνουν το Kastelo μοναδικό. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως το Kastelo είναι μοντέρνο και κοσμικό αλλά και χαλαρό ταυτόχρονα. Τέλος το Kastelo θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους καλεσμένους σας!