Μανέτας Δημήτριος

Ναυπηγείο

Το σκάφος σας στα πιο έμπειρα χέρια. Στο ναυπηγείο μας, έχουμε εξειδικευμένους ναυπηγούς και πιστοποιημένους μηχανικούς που είναι πάντα παρόντες για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο σκάφος σας. Οι επαγγελματίες αυτοί είναι καραβομαραγκοί με μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τομέα των ναυπηγικών εργασιών.

Κατανοούμε ότι η διατήρηση ανταγωνιστικού τιμολογίου υπηρεσιών είναι σημαντική για τους πελάτες μας. Γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε υψηλή αξιοπιστία και απόδοση σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Η εμπειρία και η εκπαίδευση του προσωπικού μας μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Συνειδητοποιούμε τις σύγχρονες προκλήσεις και τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι πελάτες μας, και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες στον χώρο, με στόχο τη βελτιστοποίηση και την επικάλυψη όλων των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Επισκευή, κατασκευή, αναλαστίχωση καταστρωμάτων Teak

Χρωματισμός υφάλων & εξάλων

Χρωματισμός υφάλων & εξάλων

Γυάλισμα εξάλων, καταστρώματος και εξαρτισμών

Υδροαμμοβολή υφάλων

Αντιοσμωτική προστασία ή θεραπεία

Χρωματισμός υφάλων και εξάλων

Έλεγχος, επισκευή, αντικατάσταση δεξαμενών νερού, καυσίμων, λυμάτων

Έλεγχος, επισκευή υδραυλικής εγκατάστασης και βανών θαλάσσης

Συντήρηση ναυτικών κινητήρων και γεννητριών

Αφαίρεση ιστίων και καρινών

Πολυεστερικές εργασίες παντός είδους

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία